3/16

 

Hyvä Sekakuoroväki!                                                     Helsinki 8.12.2016

 

Joulu on jo ihan ovella. Kaiken joulukonserttikiireen keskellä toivon, että ehditte kuitenkin lukea läpi tämän jäsenkirjeen, jonka mukana lähetämme myös liittokokouskutsut ja valtakirjapohjat. Kirjeessä kerromme myös tulevista Sekakuoropäivistä ja Sekakuoroliiton 60-vuotisjuhlista ja yhtyelaulukatselmuksesta. Turussa on helmikuun parhaat juhlat luvassa, toivottavasti näemme siellä mahdollisimman monet teistä!

 

Sekakuoropäivät ja 60-vuotisjuhlat Turussa 10.–12.2.2017 

Sekakuoroliitto järjestää seuraavat Sekakuoropäivät Turussa Kårenilla (Hämeenkatu 22). Päivien yhteydessä järjestetään kaikille avoin yhtyelaulukatselmus, koulutusta, juhlakonsertti, juhlaillallinen ja päivät päätetään totuttuun tapaan sunnuntaina liittokokouksella.

 

Avoin yhtyelaulukatselmus perjantaina

Turun Sekakuoropäivät alkavat perjantaina 10.2.2017 klo 18 Kårenin juhlasalissa (Hämeenkatu 22) järjestettävällä avoimella yhtyelaulukatselmuksella. Katselmukseen ovat tervetulleita kaiken tyyppiset lauluyhtyeet kuoromuotoon katsomatta. Yhtyeessä voi olla enintään 12 laulajaa. Tuomareina katselmuksessa toimivat Säde Bartling, Kari Turunen ja Hanna Remes. Ohjelmisto on vapaavalintainen ja aikaa on käytettävissä ohjelmaan ja suulliseen palautteeseen yhteensä 10 minuuttia. 

 

Osallistumismaksu on Sekakuoropäiville osallistuvilta Sulasoliin kuuluvilta jäsenyhtyeillä 25 euroa ja muilta päiville osallistuvilta yhtyeiltä 30 euroa. 

 

Osallistumismaksu pelkkään katselmukseen osallistuvilta Sulasolin jäsenyhdistyksiltä 50 euroa ja muilta yhtyeiltä 70 euroa.

 

Huomaattehan, että lauantaina on Säde Bartlingin vetämä yhtyelaulukoulutus, jonne voivat ilmoittautua mukaan kaikki katselmuksen yhtyeet kuoromuotoon katsomatta. Ks. tarkemmat tiedot alta.

Ilmoittautuminen sekä Sekakuoropäiville että yhtyelaulukatselmukseen päättyy 15.12.2016!

 

Yhtyekatselmuksen säännöt ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä

 

Koulutusta, 60-vuotisjuhlakonsertti ja -juhlaillallinen lauantaina 

Koulutukset

Lauantaipäivän 11.2. klo 9.30–15.30 täyttävät mielenkiintoiset työpajat. Kaikki työpajat ovat Kårenin tiloissa (Hämeenkatu 22). Luvassa on Säde Bartlingin vetämä yhtyelaulukoulutus, Anu Hoskin-Loganin koreografia ja liike -työpaja, Hanna Remeksen kuorosointi- ja ilmaisutyöpaja sekä Laulujuhlien sekakuorolaulut, joita harjoittavat Hanna Remes ja Kristian Heberg. 

 

Kouluttajat

 

Musiikin moniottelija, säveltäjä-sovittaja-kuoronjohtaja-yhtyelaulaja Säde Bartling tuskin esittelyjä kaipaa. Samoin on kuoronjohtaja Hanna Remeksen, Sekakuoroliiton taiteellisen johtajan, laita. Myös oululainen kuoronjohtaja Kristian Heberg on sekakuoroväelle jo tuttu kouluttaja. Kaikilla edellä mainituilla on pitkän linjan kokemusta ja taitoa innostaa osallistujia ylittämään itsensä ja löytämään uutta intoa laulamiseen! Hanna ja Kristian on valittu myös Sulasolin Laulujuhlille sekakuoroteosten johtajiksi.

 

Ehkä kuorolaulajalle tuntemattomampi Anu Hoskin Logan on freelance-näyttelijä ja Treeniteatteri-toiminnan perustaja. Hän on Teatteritaiteen kandidaatti ja valmistunut East 15 Acting Schoolista/ University of Essex’istä, Lontoosta 2001.  Hän on lukuisissa teattereissa niin Isossa-Britanniassa kuin Suomessakin. Näyttelemisen lisäksi Anu on vetänyt useita teatterikursseja lapsille ja nuorille, vetänyt ilmaisutaidonkursseja ja improa myös aikuisryhmille, sekä toiminut lauluopettajana lapsille ja nuorille Lontoossa. Tällä hetkellä Anu Hoskin näyttelee ja vetää Treeniteatteri-toimintaa Turussa, sekä toimii Musiikkiteatteri- ja Teatterilinjojen vastaavana opettajana Varsinais-Suomen kansanopistolla.

 

60-vuotisjuhlakonsertti ja -illallinen

Varsinaiset juhlallisuudet alkavat lauantai-iltana klo 18 Kårenin juhlasalissa alkavalla juhlakonsertilla, jossa esiintyy mm. isäntäkuoromme Sekakuoro Kulkuset, Kilven Kuoro sekä Sekakuoropäivien suurkuoro. 

Mahdolliset huomionosoitukset 60-vuotiaalle Sekakuoroliitolle otetaan vastaan klo 17.00–17.45 Kårenilla.

Juhlaillalliselle pääsemme klo 20 alkaen. Luvassa on hyvää ruokaa, juomaa, iloista seuraa, karonkkalauluja (Ota yks’ -kirjat mukaan!) ja yllätysohjelmaa!

 

Liittokokous sunnuntaina 

Sekakuoropäivät päättyvät sunnuntaina klo 12 alkavaan liittokokoukseen. Liittokokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi Sekakuoroliiton hallituksen sääntömuutosehdotus. Suurin muutos koskee tilitarkastajien määrää, mutta pienempiä tarkentavia sanamuotoja muihinkin pykäliin ollaan ehdottamassa.  Tarkennuksia ehdotetaan myös jäsenyhdistysten määritelmään. Tarkemmat ehdotukset lähetetään liittokokousedustajille tammikuussa.

 

Liittokokouskutsuesityslista ja valtakirja (pdf) tai valtakirja (doc).

Majoitus

Sekakuoropäiville osallistuville on varattu kiintiö Cumulus Turku -hotellista (Eerikinkatu 28–30).  Kukin varaa ja maksaa yöpymisensä itse. Varaukset 10.1.2017 mennessä koodilla "Sekakuoroliitto" joko turku.cumulus@restel.fi tai p. 020 04 8142

 

1-hengen huone: 76 Eur / huone / vrk

2-hengen huone: 86 Eur / huone / vrk

 

 

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

 

Sekakuoropäivien osallistumismaksu on 60 euroa Sekakuoroliiton jäseniltä ja 75 euroa muilta. Hinta sisältää lauantain koulutukset, vapaan pääsyn perjantain yhtyekatselmukseen ja juhlakonserttiin sekä ruokailut (la lounas ja iltapäiväkahvit ja su kokouskahvit). Lauantain 60-vuotisjuhlien Illalliskortti maksaa 40 euroa (ei sisällä alkoholijuomia).

 

Ilmoittautumisaika päättyy 15.12.2016. Ilmoittautua voi nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella

 

 

Valtakirjojen viimeinen palautuspäivä on 2.1.2017!

 

Oikein rauhaisaa joulun aikaa kaikille!