jäsenkirje 2015

Tervehdys Sekakuoroliiton toimistolta!

 

Joulu lähestyy rivakkaa vauhtia. Kaupungit täyttyvät joulukonserteista, joissa voi hetken rauhoittua kaiken muun kiireen keskellä niin kuulijana kuin esiintyjänäkin. Aika kuitenkin rientää kohti vuoden vaihdetta ja on siis hyvä luoda katsaus myös tulevaan. Ensi keväänä vietämme Sekakuoropäiviä vihdoin Lapissa! Luvassa on uusi joululaulukokoelma sekakuoroille ja luvassa on jälleen merkkilaulukoulutusta. 

 

SEKAKUOROPÄIVÄT JA LIITTOKOKOUS TORNIOSSA 9.–10.4.2016

 

Sekakuoropäivät rantautuvat ensimmäistä kertaa Lappiin tulevana keväänä, mikäli Sekakuoroliiton arkistoihin ja historiankirjoihin on luottamista! Seuraavat päivät vietetään nimittäin Torniossa Peräpohjolan opistolla 9.–10.4.2016. Tule siis nauttimaan isäntäkuoromme Arioksen vieraina yhdessä tekemisestä, sekakuoromusiikista ja Lapin kevättalvesta! 

 

Päivien teemana on kuorolaulajan taidot. Teeman alle mahtuu monenlaista koulutusta aina harjoittelun teknisistä apuvälineistä kotiharjoittelun nikseihin tietenkään Laulujuhlalauluihin tutustumista unohtamatta. Ja kaikki lauluyhtyeet huomio: Päivillä järjestetään myös lauluyhtyekatselmus! Sunnuntaina 10.4. perinteisesti pidetään liittokokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat.

 

Päivitämme lisää tietoa sitä mukaa kun asiat varmistuvat. Ilmoittautumiset alkavat tammikuussa. 

 

Varatkaahan jo päivät kalentereistanne!

 

MERKKILAULUKOULUTUS HELSINGISSÄ TOUKOKUUSSA 2016

 

Sekakuoroliitto järjestää myös tulevana vuonna merkkilaulukoulutuksen. Tällä hetkellä näyttää, että Helsingistä löytyisi taas innokkuutta osallistua ja ottaa kurssin talkoojärjestelyistä koppi. Mutta otamme Sekakuoroliitossa mielellämme myös vinkkejä vastaan, jos kuoronne toivoo koulutusta omille kulmilleen! Helsingin koulutuksen ajankohdaksi on suunniteltu toukokuun 20.–22. päivää ja painopisteeksi taitomerkkilauluja. Pistäkäähän jo korvan taakse ja kalentereihinne!

 

SEKAKUOROLIITON JOULULAULUKOKOELMA

 

Sekakuoroliitto julkaisee oman joululaulukokoelman keväällä 2016. Virallinen julkaisupäivä on Sekakuoropäivillä Torniossa 9.4.2016. Kokoelma sisältää yhteensä nelisenkymmentä laulua, joista osa on kaikille tuttuja rakkaimpia joululauluja, mutta mukana on myös hiukan tuntemattomampia helmiä. Lisää tietoa nettisivuilta ja seuraavasta jäsenkirjeestä!

 

JÄSENTIEDOT AJAN TASALLE!

 

Muistattehan kaikki tarkistaa, että iFest-jäsenrekisterissä jäsenmäärä ja yhteystiedot ovat ajan tasalla 18.12.2015 mennessä! Ensi vuoden jäsenmaksulaskutus tehdään jäsenrekisterissä olevan jäsenmäärän mukaan ja tiedot poimitaan rekisteristä heti vuoden alussa.

 

Jos päivittämisessä on ongelmia tai teillä on kysyttävää, autan mielelläni: eeva-maria.seppalainen@sulasol.fi, p. 010 8200 239.

 

Jos teillä ei vielä ole päivittämiseen tarvittavia iFest-tunnuksia, saatte ne pyytämällä osoitteesta: jasenrekisteri@sulasol.fi.  

 

JOULULAHJAT PUKINKONTTIIN

 

Nyt joululahjat pukinkonttiin! Laadukas ja tyylikäs pellavainen kassi nyt 12 €:n joulutarjoushintaan (ovh 15 €). Kassi sopii lahjaksi yhtä hyvin kuorolaulajalle kuin muillekin!

 

Sekakuoroliiton juomalaulukirja Ota yks´ samoin joululahjatarjoushintaan 12 € (ovh 15 €). Tässäpä oiva lahja sekakuorolaulajalle, jolla on jo kaikkea! Myös kuoro voi hankkia kokoelman laulajilleen karonkoiden ja muiden illanistujaisten viihdykkeeksi!

 

Tilaukset 15.12. mennessä osoitteeseen sekakuoroliitto@sulasol.fi.

 

 

MUIDEN JÄRJESTÄMIÄ KOULUTUKSIA JA TAPAHTUMIA

 

Uudenmaan piirin yhtyelaulukoulutus helmikuussa 2016

Sulasolin Uudenmaan piiri järjestää taas 6.2.2016 yhtyelaulupäivän Vantaalla Vaskivuoren lukiolla. Kouluttajina toimivat jälleen Rajaton-yhtyeen laulajat. Ilmoittautumiset ovat käynnissä ja ne päättyvät 5.1.2016. Lue lisää piirin nettisivuilta: http://uudenmaanpiiri.sulasol.net/ 

 

Kuoromusiikin Talvipäivät Oulussa helmikuussa 2016

Kuoromusiikin talvipäivät vietetään 6.–7.2.2016 Oulussa. Ohjelma on suunniteltu niin, että se soveltuu sekä kuoronjohtajille että kuorolaulajille. Ilmoittautumiset ovat käynnissä ja päättyvät 15.1.2016. Lue lisää: http://www.sulasol.fi/nyt/talvipaivat-2016/ 

 

Nordklang Turussa elokuussa 2016

Yhteispohjoismainen Nordklang-festivaali järjestetään 3.–7.8.2016 Turussa. Festivaali on tarkoitettu kaikille kuoromuodoille ja koulutusta on tarjolla myös nuorisokuoroille. Lue lisää http://www.nordklang.fi/ 

 

Sulasolin Laulujuhlat 2017 ajankohta vaihtuu 

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlien ajankohta vaihtuu. Tapahtuma siirtyy viikolla eteenpäin aiemmin ilmoitetusta eli seuraavaan viikonloppuun 12.–14.5.2017. Ajankohdan muutoksella pyritään välttämään päällekkäisyyksiä muiden keväällä 2017 järjestettävien merkittävien kuorotapahtumien kanssa.

 

Muilta osin Laulu- ja soittojuhlien ohjelma ja suunnitelmat säilyvät ennallaan. Lue lisää laulujuhlista: http://www.laulujuhlat.fi/  

 

 

Tunnelmallista joulua!

Sekakuoroliitto