Sekakuoroliitto järjestää merkkilaulukurssin Helsingissä 18.–20.11.2016 Koulutusta on tarjolla perusmerkkilauluissa ja taitomerkin A- ja B-osassa. Sunnuntaina koulutuksen päätteeksi on merkkisuoritustilaisuus kaikille halukkaille.

Koulutus järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 20 kurssilaista. Ilmoittautumislinkki sivun alareunassa.

KOULUTTAJAT ja AIKATAULU

Kouluttajina toimivat Sekakuoroliiton taiteellinen johtaja Hanna Remes ja Kristian Heberg. 

Koulutuksen alustavan aikataulun näet tästä. Kurssi alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy sunnuntaina klo 14. Tämän jälkeen on klo 14.30–16 mahdollisuus merkkisuorituksiin.

TAPAHTUMAPAIKAT

Koulutuspaikkoja on tällä erää kaksi: perjantaina ja sunnuntain lauletaan Kallion Seurakuntakodilla (Siltasaarenkatu 28) ja lauantaina Itäkeskuksen Iiris-keskuksessa (Marjaniementie 74). Molempiin paikkoihin pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä: Kallion seurakuntakodin lähelle tuot keskustasta ratikka 3, myös numeroilla 6 ja 9 pääsee Hakaniemeen suhteellisen lähelle. Itäkeskukseen pääsee kätevästi metrolla.

OSALLISTUMISMAKSUT

Koulutuksen osallistumismaksu Sekakuoroliiton jäseniltä on 85 euroa ja muilta 95 euroa. Maksu sisältää teoria- ja lauluopetuksen sekä mahdollisuuden suorittaa merkki kurssin päätteksi. Ruokailut kukin hoitaa itse. Sekä Kalliossa että Itäkeskuksessa löytyy ruokapaikkoja läheltä.

MAJOITUS

Hotellimajoitusta varten on varattu kiintiö Hotelli Cumulus Hakaniemestä (Siltasaarenkatu 14). Kukin varaa ja maksaa yöpymisensä itse. Varaukset 17.10.2016 mennessä koodilla "Sekakuoroliitto" joko  tai p. 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 € min)

1-hengen huone: 78 Eur / huone / vrk
2-hengen huone: 88 Eur / huone / vrk

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voi seuraavasta linkistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 17.10.2016!

Ilmoittautumislomake

Rohkeasti kaikki mukaan merkkejä laulamaan!