Sekakuoropäivät ja 60-vuotisjuhlat Turussa 2017

Seuraavia Sekakuoropäiviä vietetään Turussa 10.–12.2.2017 ja samalla juhlitaan Sekakuoroliiton 60-vuotista taivalta. Päivät järjestetään yhteistyössä Sekakuoro Kulkusten kanssa. 

ILMOITTAUTUMISKAAVAKE

TAPAHTUMAPAIKKA

Koko viikonlopun ajan tapahtumapaikkana toimii Åbo Akademin ylioppilastalo Kåren (Hämeenkatu 22), joka sijaitsee aivan Turun tuomiokirkon kulmilla.

OHJELMA

Perjantaina yhtyelaulukatselmus
Päivät alkavat perjantaina klo 18.30 kaikille yhtyemuodoille avoimella yhtyelaulukatselmuksella, jonka jälkeen on vapaamuotoinen illanvietto. Katselmuksen tuomareina toimivat Säde Bartling, Kari Turunen ja Hanna Remes. Katselmuksen säännöt julkistetaan lähiaikoina. 

Kukin yhtye ilmoittautuu kilpailuun 15.12.2016 mennessä sivuille lisättävän ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Jos yhteyeitä on tulossa enemmän, kuin katselmukseen mahtuu, valitsemme yhtyeet ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katselmuksen osallistumismaksut ovat seuraavat:

Sekakuoropäiville osallistuvilta Sulasoliin kuuluvilta jäsenyhtyeillä 25 euroa 
ja muilta päiville osallistuvilta yhtyeiltä 30 euroa.

Pelkkään katselmukseen osallistuvilta Sulasolin jäsenyhdistyksiltä 50 euroa ja muilta yhtyeiltä 70 euroa.

Kilpailun säännöt löytyvät täältä.
YHTYEKATSELMUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN 
Perjantaina klo 16–17.45 on mahdollista salitestausaikaan. Palkittuja yhtyeitä pyydetään myös esiintymään seuraavan illan juhlakonsertissa.

Lauantaina työpajoja, juhlakonsertti ja 60-vuotisjuhlat
Lauantaina on luvassa koulutusta, työpajoina mm. Säde Bartlingin vetämä yhtyelaulukoulutus, Anu Hoskin-Loganin koreografia ja liike -työpaja, Hanna Remeksen kuorosointi- ja ilmaisutyöpaja sekä Laulujuhlien sekakuorolaulut. Illan juhlallisuudet alkavat juhlakonsertilla klo 18 ja päättyvät klo 20 alkavaan juhlaillalliseen. 

Sunnuntaina liittokokous
Sekakuoropäivät päättyvät sunnuntaina klo 12 alkavaan liittokokoukseen.

Päivien alustavaan aikatauluun pääsee tutustumaan täällä.

MAJOITUS

Sekakuoropäiville osallistuville on varattu kiintiö Cumulus Turku -hotellista (Eerikinkatu 28–30).  Kukin varaa ja maksaa yöpymisensä itse. Varaukset 10.1.2017 mennessä koodilla "Sekakuoroliitto" joko  tai p. 020 04 8142

1-hengen huone: 76 Eur / huone / vrk
2-hengen huone: 86 Eur / huone / vrk

OSALLISTUMISMAKSUT JA ILMOITTAUTUMINEN

Sekakuoropäivien osallistumismaksu on 60 euroa Sekakuoroliiton jäseniltä ja 75 euroa muilta. Hinta sisältää lauantain koulutukset, vapaan pääsyn perjantain yhtyekatselmukseen ja juhlakonserttiin sekä ruokailut (la lounas ja iltapäiväkahvit ja su kokouskahvit). Lauantain 60-vuotisjuhlien Illalliskortti maksaa 40 euroa. 

Ilmoittautumisaika alkaa 14.10. ja päättyy 15.12.2016. 

SEKAKUOROPÄIVILLE ILMOITTAUTUMINEN
Tervetuloa juhlimaan kanssamme 60-vuotiasta Sekakuoroliittoa!