Merkkilaulukoulutus Jyväskylässä 15.–17.9.2017

Merkkikoulutuksen ilmoittautumisaikaa on jatkettu 20.8. saakka. Koulutuksessa on vielä hyvin tilaa kaikissa ryhmissä! 

Sekakuoroliitto järjestää yhteistyössä Sulasolin Keski-Suomen piiriin kanssa Jyväskylässä 15.–17.9.2017 merkkilaulukoulutuksen. Pääpaino koulutuksessa on taitomerkkilauluissa, mutta perjantaina on mahdollisuus perusmerkkilaulukertaukseen ja lauantaiaamuna perusmerkkisuorituksiin.

Koulutuksen minimiosallistujamäärä on 20.

KOULUTTAJAT

Pääkouluttajana toimii innostava ja kannustava liittomme taiteellinen johtaja Hanna Remes! Muita kouluttajia kiinnitetään sitä mukaa, kun tarvetta ilmoittautuneiden määrän ja merkkiryhmien perusteella ilmaantuu.

TAPAHTUMAPAIKAT

Koulutus järjestetään Vaajakummun koululla, Vaajakoskella (Harjutie 2 a). Majoitusta tarvitseville on varattu hotellikiintiö rautatieasemaa vastapäätä sijaitsevasta Cumulus City -hotellista (Väinönkatu 3). Kyydit hotellilta koulutuspaikalle pyritään järjestämään kimppakyyteinä.

AIKATAULUT

Koulutus alkaa perjantaina perusmerkkilaulujen kertauksella, lauantaina aamulla on mahdollisuus perusmerkin suorittamiseen ja perusmerkkitenttien jälkeen jatketaan taitomerkkikoulutuksilla, koulutus päättyy sunnuntaina taitomerkkitentteihin. Kurssilla on siis mahdollista kerrata perusmerkkilaulut, sekä opiskella taito A ja B-lauluja sekä halutessaan suorittaa edellä mainittuja merkkejä. 

Alustava aikataulu löytyy täältä.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMISET

Koulutuksen hinnat ovat 105 euroa perusmerkki + taito A -koulutuksesta (pe-su), pelkkä taito A tai B ryhmä 90 euroa (la-su), Pelkkä perusmerkkikertaus ja suoritus (pe-la-aamu) 40 euroa. Hinnat sisältävät koulutuksen ja koulutusmateriaalit. Ruokailuista ainoastaan lauantain lounas sisältyy kurssin hintaan, muut ruokailut hoituvat omin eväin tai lähistön ruokapaikoissa. Huom! Vain perusmerkkiosuuteen osallistuville lauantain lounas ei kuulu,

Cumulus City Jyväskylä -hotellin (Väinönkatu 3) hotelliyön hinnat ovat: 

2 hh: 109 euroa
1 hh: 94 euroa

Kukin varaa ja maksaa hotelliyöpymisensä itse. Huoneen Sekakuoroliiton kiintiöstä saa varaustunnuksella ”Sekakuoroliitto”, varaukset , puh. 020 055 055.

Ilmoittautumisaikaa kurssille on jatkettu 20.8. saakka!

ILMOITTAUTUMINEN